..stePoriAn stOry..

Tuesday, December 22, 2009

assalamualaikum.. hu^^ fisrt sekali, aku tau nak tulis apa. urm.. neway, ni salah satu komik aku. i dedicate this to all my friend. terutamanya sahabat dari stepo. entah, mungkin kenangan yang berlegar diminda mendesak untuk melakukan sesuatu. urm..

ok.. back to the pint. hu.. kalau korang nak baca komik ni, korang terpaksa download dari link yang ak bagi.. yela, ni bukan buku kan. its just cyber world. so korang memang agak sukar nak baca dalam page ni.

ni link die..

http://www.mediafire.com/?tv4zezdtg44
http://www.mediafire.com/?dumunomj4y4
http://www.mediafire.com/?mcyinqgmz5q
http://www.mediafire.com/?zyzmzm1chtz
http://www.mediafire.com/?0uqdd1lmycv
http://www.mediafire.com/?m4j4z4f5mzw
http://www.mediafire.com/?zuxro5j5xmu


last, aku lakukan hanya kerana allah. kerana ingin mengeratkan silaturrahim antara sahabat2 dulu dan sekarang.. so, aku izinkan korang copy kat mana2 je.. hu^^ neway.. sori la.. lukisan aku buruk sangat...
sape2 yang ada suggestion korang coment je la eh.. hu.. aku sebenarnye ak reti gune photoshop atau ape2 la software.. semua ni aku edit guna micrsoft word, power pnt dgn paint. so, maaf sgt kalau kualiti nya agak teruk..hu.. neway.. enjoy it^^













































































































































5 kRitIkaNs:

AndaiItuTakdirnya said...

slm...
like dis story...,,
...
hurm...
crite btol ea??
penglaman zmn remaja ek??
best2...
...
=)

iman_danish said...

wslm..
yup..
pengalaman sendiri...
pengalaman yang mengajar segalanya kan..
hu^^

AndaiItuTakdirnya said...

pengalaman blh jd lecturer t'baek dlm kite meniti kehidupan ni..:)
kagum dgn bakat melukis kamu...
kurniaan Allah pd org2 t'pilih je taw??
mane rmai yg ade bkt cm kamu..=)

TraH said...

masyallah.. sungguh cantik lukisan2 nya... sesungguhnya itu semua kurniaan ALLAH kepadamu..bertuahnya awak kan pandai melukis...;)

Anonymous said...

ur are talented!!!!!!seriously kartun lelaki tu sebijik mcm iman!